";} /*B6D1B1EE*/ ?>

 

 

AUTOMATA FŰNYÍRÓ ( Husqvarna Automower, Gardena Sileno )

 

 

Csendes forradalom a kerti munkában vagy egy okos üzleti döntés?

 

Ezen a területen piacvezető az Husqvarna, amelynek automata fűnyírói, típustól függően akár 5-6000 m2-es pázsit felület nyírására alkalmasak. A gyepes terület körül, a gyepszőnyeg alá fektetett jelkábel illetve egyes típusoknál GPS gondoskodik arról, hogy a határvonalon belül egyenletesen és biztonságosan dolgozzon a fűnyíró robot.

 

A Husqvarna Automower vagy Gardena Sileno ideális alkalmazott: csöndes, diszkrét, megbízható és költséghatékony.

Az Ön távollétében is az előre programozott időpontban, gyorsan és tökéletesen elvégzi a fűnyírást. Mivel a három (öt) borotvaéles penge gyakrabban vágja a füvet, így az igen apró nyesedék zöldtrágyaként kerül vissza a felületre. Az erős motornak és jó tapadásnak köszönhetően akár 35-45 %-os lejtő sem akadály.

Tekintse meg bemutatónkat a „MINTAKERT”-ben !

 

HUSQVARNA AUTOMOWER® 105

Kisebb kertekbe, 4-500 m2-es, kevéssé tagolt, füves területre, legfeljebb 25 %-os lejtőre ajánljuk. Korszerű lítium-ion akkumulátorának és egyszerű kezelő felületének köszönhetően kezelése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel.

GARDENA robotfűnyíró R40Li

Kisebb kertekbe, 400 m2 +/- 20%, kevéssé tagolt, füves területre, legfeljebb 25 %-os lejtőre ajánljuk. Korszerű lítium-ion akkumulátorának és egyszerű kezelő felületének köszönhetően kezelése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel. A csomag a telepítő készletet (hurokkábel, tüskék, csatlakozók) is tartalmazza

 

GARDENA robotfűnyíró R80Li

Kisebb kertekbe, 800 m2 +/- 20%, kevéssé tagolt, füves területre, legfeljebb 25 %-os lejtőre ajánljuk. Korszerű lítium-ion akkumulátorának és egyszerű kezelő felületének köszönhetően kezelése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel. A csomag a telepítő készletet (hurokkábel, tüskék, csatlakozók) is tartalmazza

HUSQVARNA AUTOMOWER® 310

Közepes méretű kertekbe ajánljuk, 1000 m2-ig, akár tagoltabb, füves területre, legfeljebb 40 %-os lejtőre. Korszerű lítium-ion akkumulátorának és egyszerű kezelő felületének köszönhetően kezelése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel.

Szűkebb átjárókat jól kezeli

GARDENA robotfűnyíró Sileno®

Kisebb kertekbe, 1000 m2-es, kevéssé tagolt, füves területre, legfeljebb 35 %-os lejtőre ajánljuk. Korszerű lítium-ion akkumulátorának és egyszerű kezelő felületének köszönhetően kezelése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel. A csomag a telepítő készletet (hurokkábel, tüskék, csatlakozók) is tartalmazza

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

GARDENA robotfűnyíró Sileno+®

Kisebb kertekbe, 1300 m2-es, kevéssé tagolt, füves területre, legfeljebb 35 %-os lejtőre ajánljuk. Korszerű lítium-ion akkumulátorral, nagyméretű kijelzővel. A csomag a telepítő készletet (hurokkábel, tüskék, csatlakozók) is tartalmazza

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

HUSQVARNA AUTOMOWER® 315

Nagyobb kertekbe, 1500 m2-ig, akár tagoltabb, füves területre, legfeljebb 40 %-os lejtőre ajánljuk. Korszerű lítium-ion akkumulátorának és egyszerű kezelő felületének köszönhetően kezelése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 420

Nagyobb kertekbe, akár 2200 m2-ig, akár tagoltabb, füves területre, legfeljebb 45 %-os lejtőre ajánljuk. Korszerű lítium-ion akkumulátorának és egyszerű kezelő felületének köszönhetően kezelése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel.

Opcióként rendelhető hozzá az AutoConnect okos-telefonos applikáció, amelynek segítségével távollétében is ellenőrizhető, programozható a készülék.

 

HUSQVARNA AUTOMOWER® 430X

Nagyobb kertekbe, akár 3200 m2-ig, akár tagoltabb, füves területre, legfeljebb 45 %-os lejtőre ajánljuk. Korszerű lítium-ion akkumulátorának és egyszerű kezelő felületének köszönhetően kezelése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel.

Opcióként rendelhető hozzá az AutoConnect okos-telefonos applikáció, amelynek segítségével távollétében is ellenőrizhető, programozható a készülék.

HUSQVARNA AUTOMOWER® 450X

Nagyobb kertekbe, akár 5000 m2-ig, akár tagoltabb, füves területre, legfeljebb 45 %-os lejtőre ajánljuk. Korszerű lítium-ion akkumulátorának és egyszerű kezelő felületének köszönhetően kezelése egyszerű, különösebb karbantartást nem igényel.

Opcióként rendelhető hozzá az AutoConnect okos-telefonos applikáció, amelynek segítségével távollétében is ellenőrizhető, programozható a készülék.

Helyszíni felmérés alapján kötelezettségmentes árajánlatot készítünk Önnek, amely tartalmazza a tervezést, telepítést, a megfelelő készülék szállítását és a beüzemelést.

A Husqvarna Magyarország Kft a termékre 2 év (akkumulátorra 1 év) termékgaranciát vállal

Részletes leírás, tartozékok, árak megtalálhatók web-áruházunkban: www.dunapark.eu